Om Overland Norge AS

Velkommen til Overland Norge AS, ditt inngangspunkt til en verden av overlanding, stiftet i 2020 med en lidenskap for eventyr. Vi er ikke bare en bedrift - vi er banebrytere som ønsker å bringe spenningen ved overlanding til hjertet av Skandinavia.

Med røtter dypt forankret i mange års erfaring med å forberede kjøretøy for de mest utfordrende og spennende reiser, er vår ekspertise uten sidestykke. Vi tar stolthet i å tilby deg den ypperste servicen i bransjen, og vi sikrer at hvert kjøretøy vi forbereder er rustet for eventyr.

Vi i Overland Norge AS er her for å hjelpe deg med å omdanne din overlanddrøm til virkelighet. La oss være din guide på reisen mot det ukjente, og oppdag gleden ved overlanding med oss.
Meet The Team

Peter Sierszen (CEO)

La oss introdusere Peter, en sann eventyrer i hjertet og vår Overland-ekspert! Opprinnelig fra Canada, valgte han å omfavne den norske livsstilen og dele sin lidenskap for overlanding med likesinnede friluftsentusiaster i dette vakre landet.

Med årevis av erfaring som tekniker, er Peter ikke bare en visjonær, men også en pålitelig guide i overland-verdenen. Han forstår at hvert eventyr er unikt, og hver overland-entusiast har egne spørsmål og bekymringer. Derfor er han alltid klar til å dele sin kunnskap, og svare på alle spørsmålene dine, enten de er små eller store.

Gjør deg klar til å utforske det ukjente og la Peter være ditt kompass på reisen inn i overlanding. Han hjelper deg med å realisere dine overlanddrømmer med sin ekspertise og dedikerte kundeservice!